Buitenschilderwerk

 

Van Tilborg Schilderwerken weet uit ervaring dat buitenschilderwerk erg belangrijk is. Het eindresultaat bepaalt niet alleen het uiterlijk van uw woning maar is vooral belangrijk voor het behoud van uw woning of pand.

Kozijnen, neuslatten en ander houtwerk hebben heel wat te verduren. Regen, wind en zonneschijn zorgen ervoor dat hout buitenshuis snel in kwaliteit achteruit gaat. Ter bescherming is een goede laag verf van wezenlijk belang.

Het uitvoeren van het buitenschilderwerk zoals het schilderen van uw huis kost vaak enorm veel tijd en kennis. Kennis die u wellicht niet heeft en de kostbare tijd die u liever anders wilt besteden. De oplossing, Van Tilborg Schilderwerk neemt graag het buitenschilderwerk van u uit handen.

Bent u op zoek naar een schilder voor het buitenschilderwerk van uw huis? 
Vraag vrijblijvend advies of een offerte

Wanneer is schilderwerk noodzakelijk?

Het hout van je woning is over het algemeen eens in de 5 jaar toe aan een nieuwe verflaag. De levensduur van de verf verschilt natuurlijk per woning, maar met goed schilderwerk moet een jaar of 5 vaak lukken. Wanneer is het schilderwerk aan vervanging toe?

- als de verf blaasjes en scheurtjes vertoont
- het hout rot is of verweerd
- het schilderwerk is verkleurd

Voorbewerking

De voorbewerking van het buitenschilderwerk wordt vaak onderschat, terwijl dit essentieel is om de duurzaamheid van het schilderwerk te garanderen. Van Tilborg Schilderwerken heeft de expertise om de ondergrond vakkundig te bewerken, waardoor het resultaat en de duurzaamheid uitstekend zijn.

Waarom Van Tilborg Schilderwerken?

Door de jarenlange ervaring en opgedane kennis is Van Tilborg Schilderwerken in staat uitvoering te geven aan uw specifieke ideeën. Van Tilborg Schilderwerken zal met het vakkundige onderhoud van uw buitenschilderwerk de levensduur van uw woning bevorderen.